Hakan Çelebi İzmit’te
Yeraltı dizisinde Bozo’nun kardeşi “Paşa Hanoğlu” karakteriyle zirveye çıkan Hakan Çelebi, sezon finali sonrası memleketi İzmit’teki yaşamına döndü. Yeditepe Üniversitesi Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çelebi, daha önce Kopuk, Yabani ve Bereketli Bulutlar gibi yapımlarda da rol almıştı.
Berberine Sadık
Genç oyuncu, Karabaş Mahallesi Köseoğlu Sokak’taki Işık Uysal Men Hair Studio adlı berberine giderek saç bakımını yaptırdı. Berber tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, “Bize değer kattığın için teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.
İzmitliler Gurur Duyuyor
Ünlü oyuncunun memleketindeki alışkanlıklarını sürdürmesi, İzmitliler tarafından takdirle karşılandı. Çelebi’nin yerel bağlarını koparmaması, hem hayranları hem de vatandaşlar için gurur kaynağı oldu.




