Zafer Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, yeni hizmet binasında çalışmalarına başladı.
Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre yeni bina, ilçe teşkilatının toplantı, saha planlaması ve üye çalışmaları için kullanılacak.
“Saha çalışmalarını artıracağız”
Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz, yeni binanın açılmasıyla birlikte Körfez’deki siyasi çalışmaların daha düzenli yürütüleceğini belirtti.
Oğuz, ilçe genelinde mahalle, sokak ve hane ziyaretlerine ağırlık vereceklerini ifade ederek vatandaşlarla birebir temas kurmayı hedeflediklerini söyledi.
“Yeni bir dönem başladı”
Yeni hizmet binasının teşkilat çalışmaları açısından önemli bir adım olduğunu belirten Oğuz, önümüzdeki süreçte saha programlarının yoğunlaştırılacağını kaydetti.
Oğuz, Körfez’de vatandaşlarla daha sık buluşacaklarını ve ilçe teşkilatının çalışmalarını yeni binadan sürdüreceğini bildirdi.










