Zeray İnşaat GYO, Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl da sürdürdü. Başiskele’de bulunan Wellborn Otel’de Zeray GYO’nun düzenlediği anlamlı iftar programına Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, paydaşlar, çalışanlar, basın mensupları, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
Şehitler Anıldı
Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun da katıldığı programda, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla dualar edildi. Sönmezoğlu, şehitlere rahmet dilerken gazilere minnet ve destek mesajlarını iletti.
“Birlik ve beraberlik” vurgusu
Programda konuşan Zeray İnşaat GYO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray ise şirketin birlik ve beraberlik anlayışına dikkat çekti. Zeray, geleneksel iftar buluşmalarının hem kurumsal dayanışmayı güçlendirdiğini hem de paydaşlarla bir araya gelme açısından önemli olduğunu ifade etti. Program bayramlaşmanın ardından sona erdi.











