Spor deyince ve özellikle FUTBOL denince, İlk önce başrollerde Hakemler gelir.

İyisiyle kötüsüyle herşey onlara yazılır.

İyisi pek yazıldığı çok nadirdir.

Hakemlik zor bir meslektir.

İcra edecek İNSAN'ların çok iyi düşünüp, Hareket etmeleri lazım. Ama Günümüz, de pek bu dırumda hareket eden kaç HAKEM Kardeşimiz var, Tartışılır.

Kurallar çok sık değiştiği için, uygulamada, Ferdi kararlar verilebiliyor.

Bir üst kademeye ulaşamayan hakem'ler , Uzun yıllar yaptığı hakemliği bırakanlar oluyor.

Aday Hakemlerin çok genç olması, Bilgilerin zayıf olması, Önemli maçlara atandığında bariz hataları göze net olarak çarpıyor.

Maç fazlalıkları çok olması,Tabiki Hakem Atamaları yapanların işleri kolay değil.

Tecrübeli dediğimiz, Hakemlerin bazılarının Kendilerini geliştirememesi bir üst'te çıkmasını engelliyor.

Geçilen Dijital sistem ile Kulüplerin işleri zorlaşsada, Hakem kardeşlerimizin işleri biraz daha kolaylaştı.

Hata yapan Hakem Kardeşlerimiz hala çıkıyor bu farklı bir şey.

Gündem,'de kolay kolay düşeceklerini pek sanmıyorum.

Verilen eğitimleri düzgün dinlemeyen kardeşlerimiz, Saha'larda hata yapmaya mahkumdur. Kulüplerin 1 sezon verdiği emeği, Maddi, Manevi yok etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur.

Şunuda demeden geçemeyeceğim!

Yukarısı neki Aşağıdan ne bekleniyor.

T. F. F. Başkanının açıklamaları Büyük gündem olmuş durumda, Yarın'larda Hakem bulmak dahada zorlaşacak.

Ücretlerinde her ne kadar iyileştirme olsada, Memnun olmayan olacaktır.

İDDAA çıktı. Dürüstlük bitti. Futbol bitti.

AMATÖR RUH İLE YAŞAYANLARI Geri atarsanız.

Sonuçları ;Oyunu oynayanlardan çok HAKEM Kardeşlerimiz böyle giderse hiç GÜNDEM'den düşmeyecekler.

ÖZGÜN ve SAĞLICAK İLE KALIN.